image00040.jpeg

Carbon Court

Barnsley

Scroll Down

Carbon Court

We were contacted by the owner of a local business who had made the decision to develop the land behind his workshop. 

Planning permission had been secured to construct a large-scale steel framed building to be subdivided into 8 industrial units. It was intended that the units would be used for engineering or warehousing purposes. 

Our first task was to arrange for an old electric service to be disconnected as it was not sufficient to feed the new development. 

The building, being a single structure, is categorised as a building of multiple occupancy therefore we sourced the installation of a bulk supply under a Building Network Operators (BNO) arrangement. This was terminated in a kiosk at the site boundary. 

We also arranged the installation of a bulk water supply which terminated within a manifold chamber at the boundary. This enabled the connection of the customers service pipework and also allowed us to install pulse meters, providing each unit with its own billing arrangements. 

We are proud to be a part of the local business community which has presented us with this opportunity. Whilst we are happy to work all over the country, contributing to the development of the local area is very important to us.

 

- Dean Pattison

GET IN TOUCH TODAY, AND WE’LL TAILOR A

PACKAGE TO ANY BUDGET…

Manvers House

Pioneer Close

Wath Upon Dearne

Rotherham

S63 7JZ

01709 763237

Download our portfolio:

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon